Over ons

kantoor
Wie zijn wij

koopsubsidie.nl is een landelijk werkende onafhankelijke adviesorganisatie die zich specialiseert in alle subsidie-, kortings-, voordeel- en garantieregelingen op hypotheken en koopwoningen.

Deze website maakt het mogelijk voor mensen, die voorheen dachten dat ze geen kans hadden op het bezit van een eigen koopwoning, om dankzij de diverse kortings-, subsidie-, garantie- en voordeelregelingen toch een eigen huis te kunnen kopen.

Laat u door het landelijke team van subsidie-adviseurs gespecialiseerd in hypotheken met subsidie-, kortings-, voordeel- en garantieregelingen gratis begeleiden bij de aankoop van uw eerste eigen huis en kosteloos bepalen wat u financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning met een regeling, zodat u er zeker van kunt zijn dat u zonder fouten een eigen koophuis kunt bemachtigen en dat uw hypotheek met regeling wordt afgehandeld door een onafhankelijk erkend hypotheek adviseur waar u op kunt bouwen.

Hoe verdienen wij ons geld

Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer wij u in contact brengen met een financieel adviseur, ontvangen wij hiervoor een kleine financiële vergoeding.

  N.A.C.A. B.V. h.o.d.n. koopsubsidie.nl

Fascinatio Boulevard 1158, 2909VA Capelle aan den IJssel
Postbus 84033
3009CA Rotterdam

Tel: 088-6643858
Openingstijden: 09:00 t/m 17:00